Huurappartementen in Driedam, Purmerend

Nieuwbouwproject Driedam ligt aan de oostzijde van Purmerend aan de Stekeldijk. Er komen 64 huurappartementen met ongeveer 80 vierkante meter woonoppervlakte. Vanuit je appartement ben je al binnen dertig autominuten in Amsterdam.

Elk woongebouw heeft vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen met een terras. Zowel de eerste, tweede, derde als vierde verdieping bestaat uit zes appartementen met een balkon.

Veel wooncomfort

De zeer complete huurappartementen van Driedam onderscheiden zich door een hoge mate van wooncomfort met een luxe afwerkingsniveau. Elk huurappartement beschikt over twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer sla je ’s zomers de deuren open naar je balkon of terras. De ideale plek om de dag af te sluiten en om van de laatste zonnestralen te genieten.

Volop parkeergelegenheid

Op de begane grond parkeer je je fiets in de gezamenlijke fietsenberging. Je auto kun je kwijt op het gezamenlijke parkeerterrein. Als je die nog nodig hebt, tenminste. Je loopt namelijk in vijf minuten naar Station Overwhere, waarvandaan je een snelle verbinding hebt met omringende steden, zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Daarom wonen in Driedam:

  • Ruime appartementen van circa 80 m²
  • Eigen buitenruimte: balkon of terras
  • Vlak bij station Purmerend Overwhere
  • Dicht bij voorzieningen
  • Veel groenstroken, parken vlakbij
  • Nabij uitvalswegen

De verhuur is gestart. Heb je interesse in een huurappartement? Maak dan snel je voorkeur kenbaar. Goed om te weten: er gelden bepaalde (inkomens)eisen voor het huren van een appartement in Driedam. Lees daarom eerst de FAQ goed door.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je direct aan op deze website. Je ontvangt dan de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws.