Wonen in Driedam, Purmerend

De wijk Overwhere in Purmerend is een gemoedelijke, sociale wijk. Een fijne woonomgeving. Tussen het Leeghwaterpark en de sportvelden ligt Driedam. Daar vind je moderne appartementen, verdeeld over drie compacte woongebouwen. Twee van de drie gebouwen, De Waker en De Slaper, tellen in totaal 64 moderne huurappartementen.

Wonen in Purmerend

Tussen de ingepolderde Purmer, Beemster en Wormer ligt Purmerend. Deze historische stad bied je de mogelijkheid om rustig en comfortabel te wonen, met veel groen en privacy. Werk je in de Randstad? Daar ben je zo.

Purmerend heeft een rijke handelsgeschiedenis. Tot op de dag van vandaag staat de stad bekend om zijn markten. Vandaar de naam Marktstad. Hier kun je bijna iedere dag van de week terecht voor je verse producten. Van mei tot en met oktober speur je de Matsmarkt af naar antiek en curiosa.

Bereikbaarheid en uitvalswegen

De appartementgebouwen in Driedam zijn ideaal gelegen in de gemoedelijke wijk Overwhere met uitvalswegen naar onder andere Hoorn, Alkmaar en Amsterdam. Via de Salvador Allendelaan is binnen enkele autominuten de N244 bereikbaar. Liever met het openbaar vervoer? Op loopafstand vind je een bushalte met een directe verbinding naar Amsterdam Centrum en Amsterdam Noord. En het station Purmerend Overwhere ligt om de hoek. Hier vertrekt ieder half uur een trein naar Hoorn, Zaandam, Amsterdam Sloterdijk, Schiphol of Leiden.

Voorzieningen in de buurt

Nog even snel een boodschap halen voor het weekend? Op slechts een steenworp afstand bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt.