Beschrijving:

Dit type appartement is gelegen in het middelste gebouw, De Waker. Het gaat om een appartement van 79,8 m2 met een fijn balkon op het westen of op het oosten. Er is één appartement op de begane grond met een terras van 10,3 m2. De andere appartementen van dit type hebben een balkon van ruim 8 m2.

Indeling:
Via de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelvries combinatie, oven, inductie kookplaat en vaatwasser.  Het geheel heeft een luxe uitstraling. Er zijn twee slaapkamers, één van ruim 11 m2 en één van ruim 9 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en inloopdouche. Het toilet is separaat. Tot slot is er een ruime berging met wasmachine aansluiting.

Het appartement wordt voorzien van vloerverwarming in de gehele woning, dus ook in de badkamer. En er is een slim ventilatiesysteem, waardoor de woning altijd optimaal geventileerd wordt.

Bekijk hier de volledige prijslijst.

Volop parkeergelegenheid

Op de begane grond parkeer je je fiets in de gezamenlijke fietsenberging. Je auto kun je kwijt op het gezamenlijke parkeerterrein. Als je die nog nodig hebt, tenminste. Je loopt namelijk in vijf minuten naar Station Overwhere, waarvandaan je een snelle verbinding hebt met omringende steden, zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Daarom wonen in Driedam:

  • Ruime appartementen van circa 80 m²
  • Eigen buitenruimte: balkon of terras
  • Vlak bij station Purmerend Overwhere
  • Dicht bij voorzieningen
  • Veel groenstroken, parken vlakbij
  • Nabij uitvalswegen