Beschrijving:

Dit type appartement is gelegen in het eerste gebouw, De Slaper. Het gaat om een hoekappartement van 81 m2 met een fijn balkon op het westen, zuiden of oosten. Er zijn overigens twee type hoekappartementen, het verschil zit in de plaats van het balkon. Bij de ene is dit aan de lange kant van de woonkamer en bij de andere is dit aan de korte kant van de woonkamer. Er is één appartement op de begane grond met een terras van 10,3 m2. De hoekappartementen op de verdiepingen hebben een balkon van ruim 8 m2.

Indeling:
Op de buitenste hoek van het appartement is de woonkamer gelegen. Door de vele raampartijen is deze heerlijk licht. De fijne hoekkeuken heeft veel inbouwapparatuur (vaatwasser, inductie kookplaat, koelvriescombinatie en oven) en heeft een donker aanrechtblad en lichte kastjes. Er zijn twee slaapkamers, elk aan een andere zijde van de woning. Eén  is ruim 13 m2 en de andere is ruim 10 m2. De badkamer heeft een ligbad, wastafel en riante inloopdouche. Het separate toilet is ook aan de hal gelegen. Tot slot is er een ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting.

Het appartement wordt voorzien van vloerverwarming in de gehele woning, dus ook in de badkamer. En er is een slim ventilatiesysteem, waardoor de woning altijd optimaal geventileerd wordt.

Bekijk hier de volledige prijslijst.

Volop parkeergelegenheid

Op de begane grond parkeer je je fiets in de gezamenlijke fietsenberging. Je auto kun je kwijt op het gezamenlijke parkeerterrein. Als je die nog nodig hebt, tenminste. Je loopt namelijk in vijf minuten naar Station Overwhere, waarvandaan je een snelle verbinding hebt met omringende steden, zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Daarom wonen in Driedam:

  • Ruime appartementen van circa 80 m²
  • Eigen buitenruimte: balkon of terras
  • Vlak bij station Purmerend Overwhere
  • Dicht bij voorzieningen
  • Veel groenstroken, parken vlakbij
  • Nabij uitvalswegen